Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen

Dat doen we graag voor u!

Een gesprek hierover is vrijblijvend en kost u niets. Een gratis waardebepaling behoort tot de service. Wij kennen ons werkgebied en zijn goed op de hoogte van de lokale markt.

Leest u de goede beoordelingen die verkopers voor ons achterlieten op Funda!

 

Taxatie

Bij het verkopen van uw huis doen we allereerst een taxatie van uw huis.
Wat zijn de sterke punten, hoe is de ligging en de staat van onderhoud? 

NEN 2580 en energielabel.
Wij meten uw woning exact na volgens NEN 2580 norm. Er worden professionele plattegronden gemaakt. We stellen een kenmerkenlijst voor u op voor het aanvragen van het verplichte energielabel.

Verkoop.

We adviseren u bij het "verkoopklaar" maken van uw huis. De fotoreportage wordt gemaakt door een professionele fotograaf. Desgewenst mét 360 graden foto's, film en hoogtefoto's. Uw huis wordt op Funda geplaatst, op het NVM-utiwisselingssysteem gezet, op onze eigen website, op alle huizenzoekmachines, op social media als Twitter, Facebook en YouTube. We plaatsen een te koop bord in de tuin of aan de gevel of hangen posters voor uw raam. Flyers met informatie en foto van uw huis hangen in onze etalages in Dieren en Doesburg.
Ons eigen uitgebreide netwerk wordt geïnformeerd en actief door ons benaderd.  

 

Bezichtiging.

Vooral krijgt u advies om uw huis optimaal te presenteren voor een bezichtiging. Wij doen de bezichtiging en houden u op de hoogte van de reactie van de kijkers. 

 

Verkocht!

Wij stellen een NVM-koopcontract op, waarin de gemaakte afspraken vastgelegd worden zoals de bedenktijd, de ontbindende voorwaarden en de roerende zaken die bij de koop inbegrepen zijn. De notaris krijgt via ons de benodigde gegevens voor het opmaken van de leveringsakte. Op de afgesproken datum doen we, samen met u én de kopers, de eindinspectie, nemen de meterstanden met u op en zijn aanwezig bij het transport en de overhandiging van de sleutels.

Gefeliciteerd, uw woning is verkocht!