Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen

Dat doen we graag voor u!

Een gesprek hierover is vrijblijvend en kost u niets. Een gratis waardebepaling behoort tot de service. Wij kennen ons werkgebied en zijn goed op de hoogte van de lokale markt.

Leest u de goede beoordelingen die verkopers voor ons achterlieten op Funda!

 

Bij het verkopen van uw huis doen we allereerst een taxatie van uw huis.
Wat zijn de sterke punten, hoe is de ligging en de staat van onderhoud? 
Ook de plaatselijke bestemmingsplannen, de geldende regelgeving en voorzieningen in de buurt zijn van belang om de waarde van uw woning goed te bepalen. Al deze en andere onderscheidende punten willen we in samenspraak met u in kaart brengen om een goede waarde en vraagprijs vast te stellen. 

NEN 2580 en energielabel.
Wij meten uw woning exact na volgens NEN 2580 norm. Er worden professionele 2D plattegronden gemaakt, geschikt voor Funda.
We kunnen u helpen en de benodigde gegevens aanleveren voor het aanvragen van het energielabel, immers verplicht bij verkoop van uw huis.

Verkoop.

De fotoreportage wordt gemaakt door een professionele fotograaf. Desgewenst mét 360 graden foto's en hoogtefoto's. Uw huis wordt op het NVM-utiwisselingssysteem gezet, op onze eigen website, op Funda en alle huizenzoekmachines, op social media als Twitter, Facebook en YouTube. We plaatsen een te koop bord in de tuin of aan de gevel of hangen posters voor uw raam. Flyers met informatie en foto van uw huis hangen in onze etalages in Dieren en Doesburg.
Ons eigen uitgebreide netwerk wordt geïnformeerd en aktief door ons benaderd.  

 

Bezichtiging.

Vooral krijgt u tips om uw huis optimaal te presenteren voor een bezichtiging. Wij doen de bezichtiging en houden u op de hoogte van de reactie van de kijkers. Een bieding wordt zorgvuldig met u gecommuniceerd.

 

Verkocht.

Wij stellen een NVM-koopcontract op, waarin de gemaakte afspraken vastgelegd worden zoals de bedenktijd, de ontbindende voorwaarden en de roerende zaken die bij de koop inbegrepen zijn. De notaris krijgt via ons de benodigde gegevens voor het opmaken van de leveringsakte. Op de afsproken datum doen we, samen met u én de kopers, de eindinspectie, nemen de meterstanden met u op en zijn aanwezig bij het transport en de overhandiging van de sleutels.

Gefeliciteerd, uw woning is verkocht!