Mijn favorieten

Aankoop

Als u regelmatig op internet zoekt, vindt u uw nieuwe huis hoogstwaarschijnlijk zelf. U maakt een afspraak voor bezichtiging of u loopt binnen tijdens een "open huis", en ja, dít is wat u zoekt. Maar wat dan? Een aankoopmakelaar die voor uw belangen als koper opkomt!

Wij staan u graag bij om de koop van hét huis voor u in goede banen te begeleiden. Hoe? Dat leest u hieronder.

 

U wilt het huis graag hebben, en daarom kan onderhandelen over de prijs en de voorwaarden voor uzelf lastig zijn. Met onze ervaring en kennis van de markt zijn wij in staat voor u een goede prijs te bedingen. Maar er komt meer bij kijken. U hebt als koper zelf een onderzoeksplicht, maar weet u hoe u aan de gegevens kunt komen?

We hebben ook oog voor andere details zoals de staat van onderhoud, hoe is de buurt, welke voorzieningen zijn er, hoe is het bestemmingsplan, en kloppen de kadastrale gegevens. Is de woning bouwtechnisch in goede staat, of welke onderhoudskosten kunt u verwachten. Is een bouwtechnische keuring noodzakelijk. 

Voor bouwkundige keuringen werken wij samen met erkende keuringsbureaus.

 

Is de koop gesloten, dan controleren we de koopakte en houden de "drie-dagen-bedenktijd" voor u in de gaten. Tevens bewaken we de ontbindende voorwaarden van financiering en bouwtechnische keuring, en mogelijke ontbindende voorwaarden die door de verkoper zijn gesteld. We controleren tenslotte de leveringsakte en de afrekening van de notaris. Op de dag van de sleuteloverdracht doen wij samen met u en de verkoper de eindinspectie van de woning, controleren of de roerende zaken zoals afgesproken aanwezig zijn, we doen de opname van de meterstanden en gaan tenslotte met u mee naar de notaris voor het tekenen van de koopakte en de overhandiging van de sleutels van uw nieuwe huis. 

Gefeliciteerd, u bent de nieuwe eigenaar!